torsdag 28 februari 2013

Jordnötsbiffar och hamburgerdressing

Härom dagen kunde jag impa med en riktigt grym matlåda, en komplimangerna jag fick var "ambitiöst" vilket var lite roligt eftersom det mesta var halvfabrikat. Vi hade köpt jordnötsbiffar från Ekko Gourmet och gjort hamburgare, med köpebröd och allt! Fast okej jag hade gjort egen dressing för jag tycker att det blir himla mycket godare.

Så här gör man hamburgerdressing utan konstigheter:
  • 200 g majonnäs
  • ½ dl ketchup
  • ½ dl bostongurka
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 liten finhackad röd lök
  • 2 tsk chilipulver
  • 3 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm cayennepeppar
  • Salt 
Blanda, klart!

Tips: gör dressingen i förväg, till exempel på söndag kväll när man ändå har tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar